Update Client / Whitelist!
English
This news is only for Romanians because it seems like they lack critical information regarding the download clients and the Whitelist. So feel free to skip this one, you guys rock!

Română
Dragilor,
De fiecare dată când apare o versiune nouă de client la uTorrent sau la qBittorrent, suntem "spamați" de tickete în legătură cu clienții de download, ceva ce folosiți mereu, dar cumva pierdeti din vedere anumite aspecte. Orice utilizator de software peer-to-peer, pentru siguranța lui, ar trebui să știe următoarele:

Nu, nu înseamnă că dacă versiunea de client e nouă, e și bună automat sau mai bună (Ex: uTorrent 3.6)!
Da, poate să fie bug-uită, să fie cu probleme și să-ți cauzeze probleme!
Nu, nu e OK să dai update la client imediat/automat!
Da, e foarte bine să dezactivezi update-urile automate la clientul tău și doar după ce vezi versiunea respectivă în Whitelist poți face update.
Nu, nu mergem înapoi, mergem tot înainte, scopul e ca voi userii să fiți protejați și site-ul să meargă cât mai bine posibil!
Da, cel mai probabil vor fi whitelisted și versiunile noi, dar asta nu înseamnă că e OK să nu fiți educați la acest capitol și să dați update fără să aveți habar ce faceți. Dacă cineva rău intenționat introduce ceva malițios în acele versiuni, voi sunteți primii care gustă din "mărul" stricat!

Toate tentativele noastre de a avea grijă de voi, de a vă proteja sunt absolut inutile, dacă la finalul zilei nu vă faceți partea și nu asimilați măcar o bucățică de informație menită să vă ajute!