Page existence in the future.


Our dear users, as you noticed, are quite passive for the site to work.


The reasons for this are the following, our management's leisure time is getting pretty bad, a temporary problem unfortunately, which still finds that unfortunately we can book 2 members less.


This "vegetative" state is temporary, we will make more improvements on the site, our service provider strives to make the pages it runs faster and more stable so today it is possible that there will be a slight downtime in the evening.


Please ask for some patience and understanding by visiting the page. If anybody can help you with anything, you can think of it, the management is welcome to write about it, you can write to Technik!

Oldal léte a jövőben.


Kedves felhasználóink, mint azt észrevettétek eléggé passzív az oldal működése.


Ennek okai a következő, a vezetőségünk szabadideje eléggé megcsappant, ideiglenes probléma sajnos, ami még rátesz hogy sajnálatos módon 2 taggal kevesebbet könyvelhetünk.


Ez a ,, vegetatív " állapot ideiglenes, az oldalon több fejlesztést fogunk végrehajtani, a szolgáltatónk törekszik arra hogy az általa üzemeltetett oldalak gyorsabb, és stabilak legyenek, ezért a mai nap folyamán is lehetséges hogy lesz egy kis leállás az esti órákban!


Kérünk mindenkitől egy kis türelmet és megértést, addig látogassátok az oldalt! Ha bárki bármiben tudna segítőkezet adni, esetleg ötletelni, azt a vezetőség szívesen fogadja, ezzel kapcsolatosan, Technik -nek írhattok!