Tisztelt felhasználók.

Újabb peers rekord született 36,014 :gjob: mivel az elmúlt napokban már kétszer is hosszabbítottunk freeleechet ezért még útóljára meghosszabbítjuk vasárnap estig.

Ezúton is szeretnénk mindenkinek köszöntetett mondani aki hozzájárult a rekord számok eléréséhez. :tiphat: :beer2:

A következő hétre tekintve szeretnénk bejelenteni hogy lesz 1-2 órás kimaradás, ugyan is mint ti is látjátok folyamatosan uj rekordokat érünk el, ezért egy erősebb szervergép van készülőbe az oldalunk alá.

Február 14 ( Valentin nap ) alkalmából a szabad regisztrációt megnyitjuk 48 órára Február 15-ig.

Mivel lassan 1 hete folyamatos freeleech van így igencsak mindenkinek jó aránya van ezért bízunk benne hogy nem lesz sok a dupla regisztráció.

Természetesen ettől függetlenül akit dupla regisztráción kapunk annak mind 2 profilját eltávolítjuk.


translate.google.com
Dear users.

Another record was 36.014 peers: gjob: Since the past few days has been extended with twice freeleechet therefore extended one last time Sunday night.

We would like to say to everyone who contributed to the köszöntetett record numbers. : Tiphat: beer2:

In terms of next week we would like to announce that there will be outages of 1-2 hours, because as you can see continuously achieved new records, so a more powerful server machine is being prepared under the site.

February 14 (Valentine's Day) on the occasion of the open registration open for 48 hours until 15 February.

As is so slow one week of continuous freeleech very good ratio is everyone so we are confident that there will be a lot of double registration.

Of course, apart from whom we get the double counting removed all 2 profiles.