Kedves mindenki!

Akik az alap oldalt használják észrevehetnek egy kis v2 jelzést a menü felett. Ez nem vírus vagy ilyesmi (ahogy néhányan feltételezték), hanem egy link a v2-es rendszerre, nyugodtan rányomhat mindenki - sőt már inkább ajánlott is a v2-t elkezdeni szokni, mert az idén lehetséges, hogy véglegesen átállunk arra.

Vannak, akiknek nem feltétlen jön be, tőlük olyan visszajelzéseket kérnénk, hogy mi hiányzik, mi nem jó, hogyan lehetne jobbá tenni.

Akik már a v2-t használják, mindenképp jó lenne, ha építő kritikákat fogalmaznának meg. A kinézet még nem teljesen végleges és több skin is lesz majd folyamatosan, ezekről még nem kell feltétlen sok kört futni, elsősorban a funkciók működését kellene kipróbálni, valamint a hiányosságokat feltárni. A fejlesztésről részletesen a fórumban lehet beszélgetni, tájékozódni.

Google, Facebook és társaik
Többen kérdeztétek, hogy lesz-e google+ vagy facebook bejelentkezés. Szándékosan nem!
Bár pár soros kódokról van szó, és lehetséges, hogy egyeseknek kényelmesebb is ez bejelentkezési forma, semmiképp nem szeretnénk a felhasználók adatait valós személyekhez kötni. Ezért is ne érdeklődjetek felhasználóra vonatkozó információkért se a facebookon! Erre mindig a login oldalon található e-mail-t használjátok, és az emailben sem kell soha megadni a jelszavatokat!
Arról mindig gondoskodjatok, hogy valós e-mail cím legyen a rendszerben az elfelejtett jelszavak pótlásához!
Ugyanígy sosem fogunk az oldalra mindenféle 3rd party statisztikai cuccokat pakolni - pl. Google analytics-et. Nem kell, hogy az oldal adatai - köztük felhasználói szokások és adatok más cégek kezébe kerüljenek - bármennyire is "megbízhatók" azok.

Recaptcha, ip kitiltás
Nem lesz login oldali captcha a botok kiszűrésére, mert legtöbb esetben csak problémát okoz. Bár már ez elrejtett formában is megvalósítható, nem akarjuk tetézni a belépési gondokat ilyenekkel. A brute force-os törésekre elég az IP-nkénti 10 darab elrontás figyelése.
Ha azt látod, hogy bizonyos időre ki lettél tiltva, az azért van, mert valaki az általad éppen használt ip címről elkövtetett 10 hibás bejelentkezési próbálkozást - nem feltétlen te. Ilyenkor az adott ip-ről senki sem próbálkozhat addig, míg a kiírt idő le nem telik.

Piros torrentek, oldal elérés gondok, https tracker problémák
Mostanában gyakrabban előfordul, hogy a kliensek nem tudnak a trackerhez kapcsolódni. Ennek egyik oka a https tracker használata lehet. Az oldal letsencrypt-es certificate-et használ, így az SSL ellenőrzés náluk zajlik. A letsencrypt nem volt mindig elérhető az utóbbi időben, így néhány kliens megjegyezte, hogy a https tracker nem elérhető (certificate problémát ír). Ennek egyik megoldása a https tracker használatának mellőzése, a másik, hogy a kliensben és akár a windowsban is pucoljátok a dns cache-t.
Sajnos az oldal elérésével is lehetnek gondok bizonyos hálózatokból. Ilyenkor mindig nézzétek meg, hogy a http://newinsane.club megy-e. Ha azt eléritek, akkor nem a szerverrel van baj. A club-os cím csak az oldal elérést oldja meg másik útvonalon, a tracker cím ugyanaz lesz, így, ha a clubost eléritek, de az info-t nem, letölteni nem fogtok továbbra sem tudni.
További segítség:
v2-n: https://dev.newinsane.info/forum.php...54#post_206254
v1-n: https://dev.newinsane.info/forums.ph...p206193#206193

Macintosh https probléma
Az oldalon engedélyezve van a client certificate, mert néhányan használnak ssl kulcsot. A Mac mindenképp fel akar ajánlani egyet az ilyen oldalakon (főleg, ha iCloud be van kapcsolva). Ilyen esetekben NE válasszatok ki semmit és cancel-ezzétek az ablakot. Aki már választott az oldalhoz hibás certificate-et, az törölje ki a Safariban vagy a rendszerben. Ezt a problémát majd megoldjuk általánosan is rövidesen, és akkor nem kell nektek ezzel foglalkozni.
Közben ezt megoldottuk

Staff

----------------------------------

Google Translate:
Dear Everybody!

Who use the site may notice a small base v2 signal over the menu. This is not a virus or anything like that (as some have suggested), but also a link to the v2 system, it can safely rányomhat everyone - and even more have been recommended in the v2 to start getting used to, because this year it is possible to permanently tunes in.

Some people do not necessarily come in, we ask them any feedback on what is missing, what is not good, how to make it better.

Who has been in v2 is used, be sure it would be great if you fogalmaznának constructive criticism. The look will be even more skin is not completely final and continuously, even these do not necessarily have to run a lot of laps, especially should try and uncover the shortcomings of the feature. The development may talk, to learn detailed information on the board.

Google, Facebook and others
Several people have asked, whether there will be or google + facebook login. I deliberately did not!
Although there are a few serial codes, and it is possible that for some people it is more convenient login form in no way want to be connected to the user's data in real persons. That's why I do not inquire information about users on Facebook! This e-mail is still located in the login page, you use it and do not have to enter the password for the email never yourselves!
I always see to that valid e-mail address must be in the system to make up for forgotten passwords!
Likewise, never will go into any 3rd party statistical stuff on the page - eg. Google Analytics. No need to page data - including user behavior and data into the hands of other companies - no matter how "reliable" are.

Recaptcha, ip ban
There will be no login captcha side sticks to the filter, because in most cases only cause problems. Although it has been embodied in the form of hidden, we do not want compounded by pursuing the entry with such problems. The brute force V fractures enough IP monitor 10 items per spoiling.
If you see that you are banned by a certain time, for it is because someone elkövtetett incorrect login attempts in 10 ip addresses being used by you - not necessarily you. In this case, the specific ip from no one try until the scheduled time elapses.

Red torrents page access problems, problems with https tracker
Recently often it happens that the clients can not connect to the tracker. One reason for this is to use the https tracker. The site is letsencrypt's certificate was so SSL inspection takes place in them. The letsencrypt has not always been available recently, so some clients noted that the tracker is offline https (writes certificate problem). One solution to this non-use of https tracker, the other to pucoljátok the dns cache on the client and want to use Windows as well.
Unfortunately, the page can be trouble accessing certain networks. You always look for the http://newinsane.club to go. When you reach it, it will not have trouble with the server. The club V title only solve the access page to another route, the tracker will be the same address, so if you reach the clubost, but the info is not, you will not be able to retrieve remains.
More help:
V2: https://dev.newinsane.info/forum.php...54#post_206254
v1-n: https://dev.newinsane.info/forums.ph...p206193#206193

Macintosh https problem
The site has enabled the client certificate, because some people use ssl key. The Mac is definitely wants to recommend one of these sites (especially if iCloud is turned on). In such cases, you DO NOT pick up anything and cancel-ezzétek the window. Anyone who has chosen the wrong side certificate was, to wipe out the Safari or the system. This problem will generally resolve it soon, and you will not have to deal with it.
Meanwhile, this solved

staff