Tisztelt Feltöltők!

Hónapokkal korábban már egyszer kiírásra került itt egy fontos újítás.
Jó ideje annak, hogy aki hibásan, szabálytalanul vagy hiányosan tölt fel, az ellenőrzés során ezek a feltöltések egy számotokra nem látható topikba kerülnek át.

Amennyiben nem látjátok saját feltöltéseteket, akkor a HIBAJELENTÉSEK topikban érdeklődjetek miért került "eltüntetésre".

Természetesen aki a feltöltés után veszi a fáradságot (ami alapban kötelez is) és átnézi, hogy nem maradt-e ki kötelező információ, a kötelező képek méretei megegyeznek a megadott mérettel, stb.. azok a hiba javítását, vagy pótlását azonnal kérhetik a a HIBAJELENTÉSEK topikban.
Mi javítjuk a kérdéses feltöltést és vissza tudjuk helyezni az eredeti topikjába.

PM-ben ne kérjetek információt az eltűnt feltöltésről.

Mintaképek feltöltésére nincs semmilyen szabály, használhattok bármilyen oldalt, de sajnos van egy-két problémás, kimondottan lassú oldal, ami a topik betöltési idején is meglátszik.
Javasoljuk a http://kephost.com/ oldalt, a legkevesebb gond ezzel van, gyorsan betölt.

Ez azért is fontos, mert ha a feltöltések ellenőrzése során nem tudjuk leellenőrizni a kötelező mintaképeket, azok a feltöltések áthelyezésre kerülnek az említett általatok nem látott topikba.

BD-Team

-----------------------------------

Google Translate:
Dear Contributors!

A few months ago, an important innovation was announced here.
It's a good time for those who uploads incorrectly, irregularly, or incompletely during the review to upload these uploads to a non-visible topic.

If you do not see your own uploads, you are asking the Topics about ERRORS in the Topics why it was "scrapped".

Of course, who takes the effort after the upload (which is also mandatory) and reviews whether there is no mandatory information, the size of the mandatory images is the same as the size, etc .. they can request the repair or replacement of the error immediately in the TROUBLESHOOTING Topics .
We'll fix the upload in question and put it back in its original theme.

Do not ask for information on missed uploads in PM.

There are no rules for uploading sample pictures, you can use any page, but unfortunately there are a few problematic, especially slow pages that can be seen during the loading time of the topics.
We recommend http://kephost.com/, the least problem with this is to load fast.

This is also important because when uploading checks can not be used to validate mandatory sample images, uploads will be moved to the aforementioned topics.

BD-Team