Itt a vége!
Köszönjük hogy ilyen sokáig velünk voltatok! Minden felhasználónak, feltöltőnek, moderátornak kijár a legmagasabb elismerés a kitartó munkáért, hűségért!
Még mielőtt találgatásba kezdenétek hogy mi az oka hogy csak így az egyik napról a másikra leállunk, nem anyagi vagy technikai, hanem az hogy egyszerűen belefáradtunk...
Minden BitWare felhasználónak lehetősége nyílik átregisztrálni január közepéig a majomparádéra. Aki ezt megteszi magával viszi az itteni feltöltést is!
Köszönet a Majomparádénak hogy befogad minket!

https://majomparade.net/bwlogin.php

Esetleg ki elfelejtette a jelszavát kérhet újat. Majd a beérkező email link-re kattintva új regisztrációra van lehetőség. Csak a BitWare felhasználó nevetek alatt regisztráljatok, hogy az itt begyűjtött feltöltést megkapjátok!
Sziasztok!
bitware@tuta.io

Google Translate

The end!

Thank you for such a long time you were with us! Each user, uploader, Moderator deserves the highest recognition of persistent work, loyalty!

Even before kezdenétek guess as to what the cause so that only one of the overnight stops is not financially or technically, but that simply is tired of ...

Each user has the opportunity to átregisztrálni BitWare majomparádéra the middle of January. Anyone who does so will bring you the local filling too!

Thanks to the inclusion Majomparádénak us!

https://majomparade.net/bwlogin.php

Alternatively, you can request a new one you forgot your password. Then click on the link received by email from the new registration is available. Only BitWare user Register New Account laugh over that collected in filling shall receive!

Hi!

bitware@tuta.io